Notice: add_custom_background har upphört sedan version 3.4.0! Använd add_theme_support( 'custom-background', $args ) istället. in /customers/0/4/a/vasterassegelservice.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3830 Notice: add_custom_image_header har upphört sedan version 3.4.0! Använd add_theme_support( 'custom-header', $args ) istället. in /customers/0/4/a/vasterassegelservice.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3830 Om oss |

Om oss

Företaget grundades 1979. Det började med att vi lagade och utvecklade segel till oss själva för kappsegling. Sedan 1985 bedrivs företaget som aktiebolag på heltid. Alla på företaget har en genuin seglingsbakgrund från kappsegling och långfärdssegling. Företaget har mellan tre och sex anställda beroende på säsong. Företaget är ett AAA-företag.

Inom företaget finns en alldeles speciell vilja och förmåga att hela tiden utveckla och förbättra vår service.

En god kundservice ser vi som något mycket viktigt. I det begreppet innefattar vi förmåga att hålla utlovade leveranstider och, inte minst, att kunna stå till tjänst med råd och anvisningar. Vi tycker att service är en naturlig del i kontakten med kunden.

Företaget är ett familjeföretag som bedrivs av:

Charles Tillander

Gun Tillander

Johan Tillander

Ingrid Tillander

 

 

 

 

 

 

Charles har stor erfarenhet av långfärdssegling i stora och små båtar. Framgångsrik kappseglare inom både bankappsegling och havskappsegling. Med toppresultat i entypsklasser och vinnare av Gotland Runt.

Gun har en lång seglingserfarenhet från segling till havs och bankappsegling. Gun har hand om ekonomi och bokföring i företaget.

Johan har seglat sedan barnsben. Han har varit på pallen i flera världscups tävlingar. Svenskmästare, nordiskmästare i Finnjolle. Vunnit världscup i Starbåt. Har haft sina framgångar i E-jolle, Finnjolle och Starbåt. Har varit etta, tvåa och trea på Gotland Runt med Dehler 36 Stormsteg.

Ingrid har tävlingsseglat i E-jolle med deltagande Europamästerskap och har erfarenhet av långfärdssegling i kölbåt.