Kundcase

Kundcase

Vi är glada över att få hjälpa så många kunder med sina segelbåtar och vara en del av deras drömprojekt. För oss handlar det om att möta våra kunders olika behov och hjälpa till på vägen mot en problemfri och minnesvärd segelupplevelse.

Kundrecension från jan

Jag letade länge efter något seglings kunnigt komplett varv för att ta hand om min båt. Efter mycket sökande hittade jag Västerås Segelservice och fick direkt stort förtroende för dem. De har koll på just segel och är segelmakare. Eftersom Seglet är hela framdrivningsmekanismen i en segelbåt, därför behövs en segelspecialist som kan rigg och hur de används, samt kunskapen attmodernisera en större segelbåt.

Efter att jag hittat Västerås Segelservice återstod ingen annan konkurrent. De vet hur en båt fungerar och är konstruerad, seglar och underhålles. Dessutom har Västerås Segelservice andra verksamheter i samma marina, flera firmor av olika specialiteter som samverkar. Detta är perfekt för mig och segelbåten, segelkunniga segelmakare som har total ansvaret för min båt, som i sin tur kan lämna jobb vidare till andra specialiserade firmor när det behövs.

Det är en stor verksamhet i liten skala med goda förutsättningar att driva verksamheten med tanke på det lämpliga läget och i samverkan med kommunen. 

Min kommunikation med Västerås Segelservice är positiv, det är roligt. Jag har en äldre båt som jag vill ska moderniseras och Västerås Segelservice är positiva, lyhörda och samarbetsvilliga att hitta nya lösningar.  Jag är äldre och behöver nya hjälpmedel för att hantera båten och Västerås Segelservice har verkligen levererat det vi kommit överens om. Jag har varit där i flera år och tycker de gör ett jättebra jobb.”

Kundrecension från Thomas

Vi har alltid seglat i familjen, både innan och efter vi fick barn. När man får barn får man ta ett beslut, lägga ned seglingen eller skaffa en större båt. Vi valde att skaffa en större båt och har därefter bytt båt tre gånger för att få plats med familjen.

Den senaste båten inköptes 2005 och har gått 19 säsonger. Vi insåg att vi behöver vårda segelbåten för att hålla den i bra skick. Vi hade inte tiden och energin som krävs att lägga på båten, speciellt inte en så modern båt som vi har, med ett stort antal system ombord.

Då kom vi i kontakt med Västerås Segelservice och ett samarbete inleddes. Vi beslutade om ett totalt outsourcing-koncept, där Västerås Segelservice tar hand om allt som rör båten. De har även egen nyckel till båten. Det enda vi gör är att ringa till Johan på Västerås Segelservice när hjälp behövs, och Johan själv hämtar båten åt oss.

Vi skriver en lista på saker vi vill ha gjorda under vintern. Då fixar Västerås Segelservice detta. De koordinerar allt som behöver göras med andra företag. Det är allt från upptagning, ny utrustning, sjösättning, plastjobb och dylikt. Johan jobbar därefter igenom listan och ser till att allt blir gjort, något som uppskattas mycket av oss. De jobbar även med underentreprenörer som är duktiga på båt-el. Som båtägare är det här helt fantastiskt, att kunna ha en person att vända sig till med alla behov och så löser han det, vi betalar bara. Vi är jättenöjda med Västerås Segelservice och Johan, samarbetet fungerar jättebra.

Vid sjösättning bestämmer vi ett datum och så sjösätter dem båten. Om något händer med båten ringer vi till företaget och får hjälp och rådgivning hur vi kan fixa det som är fel. Samarbetet med Västerås Segelservice är ett helhetskoncept som passar oss bra, då vi inte har tiden eller kompetensen att sköta om en modern segelbåt som har så mycket och avancerad utrustning. Vi uppskattar även deras ärlighet. Då vi ibland kan ha lite vilda idéer är inte Johan rädd för att säga ifrån och förklara att detta inte fungerar. De är insatta på ämnet och ger bra rådgivning.

Vi har även anlitat Västerås Segelservice för event och team-aktiviteter med arbetskollegor vilket också varit toppen. Vi anordnade en segling till Sandhamn, då ordnade Västerås Segelservice fram båtar och så tävlade vi till Sandhamn. Vid ett annat tillfälle anordnades ett event för den globala ekonomifunktionen på företaget jag jobbar, då alla ekonomichefer på alla dotterbolag i världen samlades i Fagersta och seglade ut på Mälaren till Sundbyholm. Johan fixade både segelbåtar och kaptener till seglingen. Det var jätteroligt.

Vi kan varmt rekommendera Västerås Segelservice till alla.